Librat që më lënë pa frymë janë ata që pasi i kam lexuar, do të doja që autori i tyre të ishte miku im më i mirë; e të cilin të mund ta telefonoja sa herë që ma ka ënda. J. D. Salinger Tema Autor, Lexim, Libër, Miqësi, Telefon
Nevojë është kur ke një telefon, mirëqenie është kur ke dy, kamje është kur ke tre, dhe parajsë është kur nuk ke asnjë. Doug Larson Tema Aforizma argëtuese, Nevojë, Parajsë, Telefon
Në plazh, e ke më të lehtë të vësh në dukje cecularin sesa të fshehësh celulitin. Eros Drusiani Tema Aforizma argëtuese, Celulit, Det, Telefon
Sa ndryshe do të kishte qenë historia e Romeo dhe Zhuljetës sikur të kishte ekzistuar telefoni. Isabel Allende Tema Telefon
Nuk ka tingull më irritues se një telefon që nuk tringëllon. Rupert Holmes Tema Aforizma argëtuese, Ankth, Pritje, Telefon
Njeriu e përdor telefonin sepse urren shoqërinë e të tjerëve, por ka edhe frikë të rrijë vetëm. Chuck Palahniuk Tema Shoqëri, Telefon, Vetmi
Një qenie metafizike zakonisht nuk vihet në kontakt me ne përmes telefonit. Carl Gustav Jung Tema Absurd, Shpirt, Telefon
Kur e bija martohet, i ati humbet pajen por rifiton banjon dhe telefonin. Robert Lembke Tema Aforizma argëtuese, Martesë, Prind, Telefon
Gjithmonë, një sekondë para se të përgjigjesh, telefoni resht së tringëlluari. Raphaël Mezrahi Tema Aforizma argëtuese, Telefon