Warning: Undefined array key 0 in /var/www/vhosts/aforizma.al/httpdocs/idx/faqe/home/index.php on line 1541

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/vhosts/aforizma.al/httpdocs/idx/faqe/home/index.php on line 1542

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/vhosts/aforizma.al/httpdocs/idx/faqe/home/index.php on line 1542
Aforizma.al - Thënie dhe aforizma mbi fjalën Kafe

TEMA: Kafe

Aforizma.al është iniciative e Veriu Portal
Të gjitha të drejtat e rezervuara 2004 - 2024
17-06-2024 12:06:55
Autori

NDALOHET RIPRODHIMI I MATERIALEVE PA NJË AUTORIZIM TË VEÇANTË NGA VETË AUTORI. Në bazë të ligjit Nr. 35/2016 të legjislacionit të Republikës së Shqipërisë, neni mbi të drejtat e autorit dhe të drejtave të tjera të lidhura me to për veprat e natyrës letrare, artistike dhe shkencore. Çdo shkelje do të pasohet me kallëzim në organet e drejtësisë.