Warning: Undefined variable $viti in /var/www/vhosts/aforizma.al/httpdocs/idx/faqe/home/index.php on line 411

Warning: Undefined variable $prof in /var/www/vhosts/aforizma.al/httpdocs/idx/faqe/home/index.php on line 411
Aforizma.al - Thënie dhe aforizma mbi fjalën Të folurit

TEMA: Të folurit

 
Aforizma.al është iniciative e Veriu Portal
Të gjitha të drejtat e rezervuara 2004 - 2023
31-03-2023 17:27:41
Autori

NDALOHET RIPRODHIMI I MATERIALEVE PA NJË AUTORIZIM TË VEÇANTË NGA VETË AUTORI. Në bazë të ligjit Nr. 35/2016 të legjislacionit të Republikës së Shqipërisë, neni mbi të drejtat e autorit dhe të drejtave të tjera të lidhura me to për veprat e natyrës letrare, artistike dhe shkencore. Çdo shkelje do të pasohet me kallëzim në organet e drejtësisë.