Hugo von Hofmannsthal : 95-vjetori i vdekjes
Hugo von Hofmannsthal

Lindi me 1 Shkurt 1874 në Vienë, Austri

Vdiq me 15 Korrik 1929 në Vienë, Austri, në moshën 55 vjeçare

Shtetas: Austriak

Ishte Shkrimtar, Poet, Dramaturg dhe Libretist


Ugo Ojetti 153-vjetori i lindjes
Ugo Ojetti

Lindi me 15 Korrik 1871 në Romë, Itali

Vdiq me 1 Janar 1946 në Fiesole, Itali, në moshën 74 vjeçare

Shtetas: Italian

Ishte Shkrimtar, Kritik Artit, Gazetar dhe Aforist


Alfred Montapert 118-vjetori i lindjes
Alfred Armand Montapert Emri: Alfred Armand Montapert

Lindi me 15 Korrik 1906 në Amerikë

Vdiq me 19 Shtator 1997 në Amerikë, në moshën 91 vjeçare

Shtetas: Amerikan

Ishte Shkrimtar, Orator Motivimi dhe Konsulent lidershipi
Aforizma.al është iniciative e Veriu Portal
Të gjitha të drejtat e rezervuara 2004 - 2024
15-07-2024 02:04:01
Autori

NDALOHET RIPRODHIMI I MATERIALEVE PA NJË AUTORIZIM TË VEÇANTË NGA VETË AUTORI. Në bazë të ligjit Nr. 35/2016 të legjislacionit të Republikës së Shqipërisë, neni mbi të drejtat e autorit dhe të drejtave të tjera të lidhura me to për veprat e natyrës letrare, artistike dhe shkencore. Çdo shkelje do të pasohet me kallëzim në organet e drejtësisë.