Ciceroni : 2066-vjetori i vdekjes
Marcus Tullius Cicero Emri: Marcus Tullius Cicero

Lindi me 3 Janar 106 p.e.r. në Arpino, Perandoria Romake

Vdiq me 7 Dhjetor 43 p.e.r. në Formia, Perandoria Romake, në moshën 63 vjeçare

Shtetas: Romak

Ishte Shkrimtar, Politikan, Orator dhe Avokat


Sydney J. Harris : 37-vjetori i vdekjes
Sydney J. Harris

Lindi me 14 Shtator 1917 në Londër, Angli

Vdiq me 7 Dhjetor 1986 në Chicago, Amerikë, në moshën 69 vjeçare

Shtetas: Amerikan

Ishte Gazetar


Tristan Bernard : 76-vjetori i vdekjes
Paul Bernard Emri: Paul Bernard

Lindi me 7 Shtator 1866 në Besançon, Francë

Vdiq me 7 Dhjetor 1947 në Paris, Francë, në moshën 81 vjeçare

Shtetas: Francez

Ishte Shkrimtar, Komediograf dhe Gazetar
Aforizma.al është iniciative e Veriu Portal
Të gjitha të drejtat e rezervuara 2004 - 2023
07-12-2023 14:05:11
Autori

NDALOHET RIPRODHIMI I MATERIALEVE PA NJË AUTORIZIM TË VEÇANTË NGA VETË AUTORI. Në bazë të ligjit Nr. 35/2016 të legjislacionit të Republikës së Shqipërisë, neni mbi të drejtat e autorit dhe të drejtave të tjera të lidhura me to për veprat e natyrës letrare, artistike dhe shkencore. Çdo shkelje do të pasohet me kallëzim në organet e drejtësisë.