Albert Einstein : 69-vjetori i vdekjes
Albert Einstein

Lindi me 14 Mars 1879 në Ulma, Gjermani

Vdiq me 18 Prill 1955 në Princeton, Amerikë, në moshën 76 vjeçare

Shtetas: Gjerman dhe Amerikan

Ishte Fizikant, Filozof dhe Akademik


Marcel Pagnol : 50-vjetori i vdekjes
Marcel Pagnol

Lindi me 28 Shkurt 1895 në Aubagne, Francë

Vdiq me 18 Prill 1974 në Paris, Francë, në moshën 79 vjeçare

Shtetas: Francez

Ishte Shkrimtar, Dramaturg dhe Regjisor


Chris Widener 58-vjetori i lindjes
Chris Widener

Lindi me 18 Prill 1966 në Seattle, Amerikë

Shtetas: Amerikan

Është Orator Motivimi
Aforizma.al është iniciative e Veriu Portal
Të gjitha të drejtat e rezervuara 2004 - 2024
18-04-2024 15:37:47
Autori

NDALOHET RIPRODHIMI I MATERIALEVE PA NJË AUTORIZIM TË VEÇANTË NGA VETË AUTORI. Në bazë të ligjit Nr. 35/2016 të legjislacionit të Republikës së Shqipërisë, neni mbi të drejtat e autorit dhe të drejtave të tjera të lidhura me to për veprat e natyrës letrare, artistike dhe shkencore. Çdo shkelje do të pasohet me kallëzim në organet e drejtësisë.