Joseph Addison : 305-vjetori i vdekjes
Joseph Addison

Lindi me 1 Maj 1672 në Milston, Angli

Vdiq me 17 Qershor 1719 në Kensington, Angli, në moshën 47 vjeçare

Shtetas: Britanik

Ishte Politikan, Shkrimtar dhe Dramaturg


Venus Williams 44-vjetori i lindjes
Venus Ebony Starr Williams Emri: Venus Ebony Starr Williams

Lindi me 17 Qershor 1980 në Lynwood, Amerikë

Shtetase: Amerikane

Është Teniste


Igor Stravinski 142-vjetori i lindjes
Igor Fyodorovich Stravinsky Emri: Igor Fyodorovich Stravinsky

Lindi me 17 Qershor 1882 në Lomonosov, Rusi

Vdiq me 6 Prill 1971 në New York, Amerikë, në moshën 88 vjeçare

Shtetas: Rus dhe Francez

Ishte Kompozitor dhe Drejtues Orkestre
Aforizma.al është iniciative e Veriu Portal
Të gjitha të drejtat e rezervuara 2004 - 2024
17-06-2024 09:58:56
Autori

NDALOHET RIPRODHIMI I MATERIALEVE PA NJË AUTORIZIM TË VEÇANTË NGA VETË AUTORI. Në bazë të ligjit Nr. 35/2016 të legjislacionit të Republikës së Shqipërisë, neni mbi të drejtat e autorit dhe të drejtave të tjera të lidhura me to për veprat e natyrës letrare, artistike dhe shkencore. Çdo shkelje do të pasohet me kallëzim në organet e drejtësisë.