Erich Maria Remarque 126-vjetori i lindjes
Erich Paul Remark Emri: Erich Paul Remark

Lindi me 22 Qershor 1898 në Osnabrück, Gjermani

Vdiq me 25 Shtator 1970 në Locarno, Zvicër, në moshën 72 vjeçare

Shtetas: Gjerman

Ishte Shkrimtar


Giuseppe Mazzini 219-vjetori i lindjes
Giuseppe Mazzini

Lindi me 22 Qershor 1805 në Gjenovë, Itali

Vdiq me 10 Mars 1872 në Pizë, Itali, në moshën 66 vjeçare

Shtetas: Italian

Ishte Politikan, Filozof dhe Gazetar


Dan Brown 60-vjetori i lindjes
Daniel Gerhard Brown Emri: Daniel Gerhard Brown

Lindi me 22 Qershor 1964 në Exeter, Amerikë

Shtetas: Amerikan

Është Shkrimtar
Aforizma.al është iniciative e Veriu Portal
Të gjitha të drejtat e rezervuara 2004 - 2024
22-06-2024 01:38:13
Autori

NDALOHET RIPRODHIMI I MATERIALEVE PA NJË AUTORIZIM TË VEÇANTË NGA VETË AUTORI. Në bazë të ligjit Nr. 35/2016 të legjislacionit të Republikës së Shqipërisë, neni mbi të drejtat e autorit dhe të drejtave të tjera të lidhura me to për veprat e natyrës letrare, artistike dhe shkencore. Çdo shkelje do të pasohet me kallëzim në organet e drejtësisë.