Është shumë e habitshme sesi pasuria e njerëzve të Kishës është arritur me parimet e varfërisë. Montesquieu Tema Habi, Parim, Pasuri, Varfëri
Në letërsi ashtu si në dashuri, habitemi me zgjedhjet e të tjerëve. André Maurois Tema Dashuri, Habi, Letërsi, Zgjedhje
Nuk ka asgjë më të çuditshme se prirjen tonë për të supozuar se jemi mendërisht dhe moralisht më të mirë se ata që e mendojnë ndryshe nga ne. Elbert Hubbard Tema E mira, Habi, Supozim
Gjithmonë më ka habitur fakti se na duhet edhe të mbajmë radhë që të shesim kohën tonë. Charles Handy Tema Habi, Kohë, Radhë
Është e habitshme se si të gjithë ne mbrojmë më shumë gabimet tona sesa të drejtat tona. Khalil Gibran Tema E drejtë, Gabim, Habi, Mbrojtje
Ekzistenca e Zotit nuk do të më habiste më shumë se mosekzistenca e tij. Roberto Gervaso Tema Ekzistencë, Habi, Zot
Nëse nuk je habitur ndonjëherë nga fakti se ekziston, po e harxhon ajrin kot. Jim Fiebig Tema Ekzistencë, Habi
Është e habitshme se sa të bukur duken njerëzit ndërkohë që largohen. Toni Collette Tema Bukuri, Habi, Ikje