Gjuh e huaj
THNIE DHE AFORIZMA
 

Aforizma.al sht iniciative e Veriu Portal
T gjitha t drejtat e rezervuara 2004 - 2020
Autori
Pllumb Syku

NDALOHET RIPRODHIMI I MATERIALEVE PA NJE AUTORIZIM TE VECANTE NGA VETE AUTORI. Ne baze te ligjit Nr. 35/2016 te legjislacionit te Republikes se Shqiperise, ku rrjedh mbrojtja e t drejtave t autorit dhe t drejtave t tjera t lidhura me to pr veprat e natyrs letrare, artistike dhe shkencore. Cdo shkelje do te pasohet me kallezim ne organet e drejtesise.