Sa më interesant të jetë programi, aq më shumë do të ndërpritet nga reklamat. Arthur Bloch Tema Aforizma argëtuese, Interesant, Ironi, Publicitet
Njerëzit me ndonjë të metë janë më interesantë se njerëzit pa të meta. Spike Lee Tema Interesant, Mangësi
Jeta e njerëzve që punojnë është bajate. Interesante është jeta e atyre që sorollaten. Hermann Hesse Tema Interesant, Mërzi, Punë, Vërdallisje
Kam më shumë simpati për djallin se për njerëzit e mirë. Më duket më interesant. Charles Bukowski Tema Aforizma argëtuese, Djall, Interesant, Simpati
E si mund të më duket interesante puna ime, kur nuk më pëlqen? Francis Bacon Tema Interesant, Pëlqim, Punë
Që një marrëdhënie mes një mashkulli e një femre të jetë interesante, duhet që mes tyre të ketë ose kënaqësi, ose kujtime, ose dëshira. Nicolas Chamfort Tema Burrë, Dëshirë, Grua, Interesant, Kënaqësi, Kujtim, Marrëdhënie
Bota nuk ngjan interesante nëse nuk sitet përmes një inteligjence. Nicolás Gómez Dávila Tema Botë, Interesant, Mençuri
Pse femrat janë më interesante për meshkujt se meshkujt për femrat? Virginia Woolf Tema Burrë, Grua, Interesant