Fillova dietë. Ndalova së piri dhe për dy javë humba 14 ditë. Joe E. Lewis Tema Aforizma argëtuese, Alkool, Dietë, Pije
Mendoj se mendoj tepër, prandaj pi. Janis Joplin Tema Aforizma argëtuese, Alkool, Dehje, Mendim, Pije
Dashuria është si alkooli: sa më shumë të të bjerë në kokë, aq më i shkathët dhe i fortë të duket vetja. Louis-Ferdinand Céline Tema Alkool, Dashuri
Të gjithë duhet të besojmë në diçka: unë besoj se do të kthej një gotë tjetër. W. C. Fields Tema Aforizma argëtuese, Alkool, Besim, Pije
Thonë që alkooli e duhani të vrasin avash. ...e kush e ka me ngut? Liam Gallagher Tema Aforizma argëtuese, Alkool
Për të parandaluar një infarkt, nuk ka kurë më të mirë se një konsum të moderuar të alkoolit. Serge Renaud Tema Alkool, Dietë, Vdekje
Në vitin 1969 kam provuar të lë alkoolin dhe femrat. Kam kaluar 20 minutat më të këqija të jetës sime. George Best Tema Aforizma argëtuese, Alkool, Grua
Në lokal ishte shkruar: "Kush pi alkool për të harruar është i lutur të paguajë paraprakisht". Tiziano Sclavi Tema Aforizma argëtuese, Alkool
Disa njerëz që përmirësohen nga alkooli, janë si disa fruta që përmirësohen nga kalbëzimi. Samuel Johnson Tema Alkool, Frut, Përmirësim
Alkooli është shkaktari kryesor i impotencës së meshkujve, sidomos nëse e pinë femrat. Tiziano Sclavi Tema Alkool, Burrë, Grua, Impotencë