Çdo ndryshim është pozitiv. Nuk ekzistojnë ndryshime negative. Të gjitha ndryshimet ndodhin për të mirën tënde. Neale Donald Walsch Tema Ndryshim, Negativitet, Pozitivitet
Shpërndani energji pozitive dhe energji të tillë do të merrni. Lawrence Tierney Tema Dhënie, Energji, Marrje, Pozitivitet
Çdo ditë mund të zgjedhësh nëse do ta përballosh jetën në mënyrë pozitive apo negative. Sven-Ole Thorsen Tema Negativitet, Përballje, Pozitivitet, Zgjedhje
Suksesi arrihet nga ata që provojnë e provojnë me një sjellje mendore pozitive. W. Clement Stone Tema Pozitivitet, Sjellje, Sukses
Sa më shumë të përkeqësohet situata, aq më pak duhet për ta përmbysur, dhe aq më e madhe është ana pozitive. George Soros Tema Përkeqësim, Pozitivitet, Shkatërrim
Një mendim pozitiv, po iu dha mundësia të mbijetojë e të rritet, mund të mposhtë një ushtri me mendime negative. Robert Schuller Tema Mendim, Mposhtje, Negativitet, Pozitivitet
Kur diçka është negative, mbaje për vete; kur është pozitive, ndaje me të tjerët. Osho Tema Ndarje, Negativitet, Pozitivitet, Të tjerët