Sa më praktik që bëhen televizorët, aq më të padurueshëm bëhen programet. Markus M. Ronner Tema Durim, Praktikë, Program, Televizor
Më pëlqen televizori, veçanërisht ngaqë është e lehtë ta fikësh. Robert Mitchum Tema Aforizma argëtuese, Televizor
Aty ku djegin libra, herët a vonë dikush do të ndezë një televizor. Mauro Parrini Tema Aforizma argëtuese, Libër, Televizor
Babai im urrente radion dhe nuk priste tjetër veç që të shpiknin televizorin, që të mund të urrente edhe atë. Peter De Vries Tema Aforizma argëtuese, Radio, Televizor, Urrejtje
Televizioni është një shpikje që ju mundëson të kaloni kohë në sallonin tuaj, me persona që kurrë nuk do t'i donit në shtëpi. David Frost Tema Aforizma argëtuese, Televizor
U besojmë vetëm gjërave që shohim; pra, qysh se ekziston televizioni, i besojmë çdo gjëje. Dieter Hildebrandt Tema Besim, Gjithçka, Shikim, Televizor
Televizioni na sjell gjëra që na bëjnë të mendojmë, por nuk na lë kohë për të menduar. Gilbert Cesbron Tema Mendim, Televizor
Televizioni ka vërtetuar se njerëzit shikojnë çdo gjë, veç që të mos shikojnë shoqi-shoqin. Ann Landers Tema Aforizma argëtuese, Televizor
Mendoj se televizori është shumë edukativ. Sa herë që dikush e ndez, shkoj në dhomën tjetër e lexoj një libër. Groucho Marx Tema Aforizma argëtuese, Edukatë, Libër, Televizor
Vetëm dy janë gjërat që një mashkull e një femër mund të bëjnë në një ditë me shi; dhe mua s'më pëlqen të shoh televizor. Carol Burnett Tema Aforizma argëtuese, Burrë, Grua, Shi, Televizor