Daniel Pennac : 78-vjetori i lindjes
Daniel Pennacchioni Emri: Daniel Pennacchioni

Lindi me 1 Dhjetor 1944 në Casablanca, Marok

Shtetas: Francez

Është Shkrimtar


James Baldwin : 35-vjetori i vdekjes
James Arthur Baldwin Emri: James Arthur Baldwin

Lindi me 2 Gusht 1924 në New York, Amerikë

Vdiq me 1 Dhjetor 1987 në Saint-Paul-de-Vence, Francë, në moshën 63 vjeçare

Shtetas: Amerikan

Ishte Shkrimtar
Aforizma.al është iniciative e Veriu Portal
Të gjitha të drejtat e rezervuara 2004 - 2022
01-12-2022 08:58:51
Autori

NDALOHET RIPRODHIMI I MATERIALEVE PA NJË AUTORIZIM TË VEÇANTË NGA VETË AUTORI. Në bazë të ligjit Nr. 35/2016 të legjislacionit të Republikës së Shqipërisë, neni mbi të drejtat e autorit dhe të drejtave të tjera të lidhura me to për veprat e natyrës letrare, artistike dhe shkencore. Çdo shkelje do të pasohet me kallëzim në organet e drejtësisë.